Νέα και ενημερωμένα προϊόντα 

Triple Backflow Incense Burner "Dragon's Castle"

Backflow incense burner με φιγούρα πράσινου δράκου πάνω σε κάστρο. Διαθέτει τρεις υποδοχές για backflow incense κώνους. Οι καπνοί, από τα incense που καίγονται, διαφεύγουν από το στόμα το δράκου και τα σκαλοπάτια του κάστρου. Υλικά κατασκευής: ρητίνη και μέταλλο Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τρεις backflow incense κώνοι. Διαστάσεις: 13x14x20cm

61,81 €

Triple Backflow Incense Burner "Dragon's Castle"

Backflow incense burner με φιγούρα μωβ δράκου πάνω σε κάστρο. Διαθέτει τρεις υποδοχές για backflow incense κώνους. Οι καπνοί, από τα incense που καίγονται, διαφεύγουν από το στόμα το δράκου και τα σκαλοπάτια του κάστρου. Υλικά κατασκευής: ρητίνη και μέταλλο Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τρεις backflow incense κώνοι.  Διαστάσεις: 13x14x20cm

61,81 €

Backflow Incense Burner "Witches Crystal Cave" με LED

Backflow incense burner με φιγούρα μάγισσας, της οποίας το φόρεμα είναι μια σπηλιά. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει μέσα από το καπέλο της προς τα κάτω, "λούζοντας" τους κρυστάλλους. Από το εσωτερικό των κρυστάλλων εκπέμπεται φως, σε εναλλασσόμενους χρωματισμούς, μέσω μίας λάμπας LED. Υλικό κατασκευής: ρητίνη, μέταλλο και πλαστικό Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας backflow incense κώνος. Χρειάζεται δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑ για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 11x9x18cm Προσοχή ! Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. 

50,19 €

Backflow Incense Burner "Fairy Waterfall"

Backflow incense burner με διακοσμητική φιγούρα νεράιδας, η οποία κάθεται σε έναν καταρράκτη. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει από την κορυφή του καταρράκτη, ακολουθεί τη ροή του και καταλήγει στη βάση του. Υλικό κατασκευής: ρητίνη και μέταλλο Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας backflow incense κώνος. Διαστάσεις: 15x9x17cm

48,45 €

Incense Stick Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Incense stick burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στα χέρια του κρατάει ένα κουπί. Στην πλώρη της βάρκας κάθεται ένα κοράκι, ενώ από κάτω του βρίσκεται ένα φαναράκι. Η βάση του incense stick τοποθετείται στο κυματάκι που βρίσκεται μπροστά από την βάρκα. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Χρειάζεται incense sticks για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 29x4x8cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει incense sticks. 

20,46 €

Incense Stick Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Incense stick burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στο χέρι του κρατάει ένα αποσπώμενο δρεπάνι. Η βάση του incense stick τοποθετείται στο κυματάκι που βρίσκεται μπροστά από την βάρκα. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Χρειάζεται incense sticks για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 29x4x8cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει incense sticks. 

20,46 €

Backflow Incense Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Backflow incense burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στο χέρι του κρατάει ένα αποσπώμενο δρεπάνι. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει προς την βάρκα δημιουργώντας "ομίχλη". Υλικά κατασκευής: ρητίνη και μέταλλο Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 22x9x16cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει backflow incense κώνους.

34,97 €

Incense Stick Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Incense stick burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στο χέρι του κρατάει ένα αποσπώμενο δρεπάνι. Η βάση του incense stick τοποθετείται στο στόμα του κρανίου που έχει στην αγκαλιά του ο χάρος. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Χρειάζεται incense sticks για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 31x6x11cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει incense sticks. 

31,25 €

Backflow Incense Burner "Stone Circle"

Backflow incense burner σε σχήμα δρυιδικού κύκλου από πέτρες. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει προς το εσωτερικό του κύκλου. Υλικά κατασκευής: ρητίνη και μέταλλο Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 14,5x13,5x11,5cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει incense κώνους.  

26,94 €

Backflow Incense Burner "Wizard's Crystal Cave" με LED

Backflow incense burner με φιγούρα μάγου, ο οποίος κάθεται μέσα στην εσοχή ενός δέντρου και διαβάζει ένα μαγικό βιβλίο. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει από την κορυφή του δέντρου προς τα κάτω "λούζοντας" τον μάγο. Από το εσωτερικό του δέντρου εκπέμπεται φως, σε εναλλασσόμενους χρωματισμούς, μέσω μίας λάμπας LED. Υλικό κατασκευής: ρητίνη, μέταλλο και πλαστικό Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας backflow incense κώνος. Χρειάζεται δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑ για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 10x9,5x16,5cm Προσοχή ! Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. 

46,99 €

Backflow Incense Burner "Skull Crystal Cave" με LED

Backflow incense burner σε σχήμα σπηλιάς, με κρανίο στην οροφή της. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει από την κορυφή της σπηλιάς προς τα κάτω. Από τους κρυστάλλους στο εσωτερικό της σπηλιάς εκπέμπεται φως, σε εναλλασσόμενους χρωματισμούς, μέσω μίας λάμπας LED. Υλικό κατασκευής: ρητίνη, μέταλλο και πλαστικό Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας backflow incense κώνος. Χρειάζεται δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑ για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 9,5x11x17cm Προσοχή ! Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. 

44,64 €

Incense burner δράκος πάνω από σπηλιά με LED

Incense burner με διακοσμητική φιγούρα δράκου, ο οποίος κάθεται πάνω από μία σπηλιά. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει από την οροφή της σπηλιάς προς τα κάτω. Από την οροφή της σπηλιάς εκπέμπεται φως, σε εναλλασσόμενους χρωματισμούς, μέσω μίας λάμπας LED.  Υλικό κατασκευής: ρητίνη Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του.  Χρειάζεται δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑ για τη λειτουργία του.  Διαστάσεις: 17x13,5x29cm  Προσοχή ! Οι incense κώνοι και οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. 

83,33 €

    Κατηγορίες