Δωρεάν τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 45€!!

Νέα και ενημερωμένα προϊόντα 

Φιγούρα "The Reaper Ferryman of Death in Small Boat"

Διακοσμητική φιγούρα με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στα χέρια του κρατάει ένα κουπί. Στην πλώρη της βάρκας κάθεται ένα κοράκι, ενώ από κάτω του βρίσκεται ένα φαναράκι. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Διαστάσεις: 14x8x12,5cm

20,99 €

Backflow Incense Burner "Witches Crystal Cave" με LED

Backflow incense burner με φιγούρα μάγισσας, της οποίας το φόρεμα είναι μια σπηλιά. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει μέσα από το καπέλο της προς τα κάτω, "λούζοντας" τους κρυστάλλους. Από το εσωτερικό των κρυστάλλων εκπέμπεται φως, σε εναλλασσόμενους χρωματισμούς, μέσω μίας λάμπας LED. Υλικό κατασκευής: ρητίνη, μέταλλο και πλαστικό Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας backflow incense κώνος. Χρειάζεται δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑ για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 11x9x18cm Προσοχή ! Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. 

50,19 €

Incense Stick Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Incense stick burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στα χέρια του κρατάει ένα κουπί. Στην πλώρη της βάρκας κάθεται ένα κοράκι, ενώ από κάτω του βρίσκεται ένα φαναράκι. Η βάση του incense stick τοποθετείται στο κυματάκι που βρίσκεται μπροστά από την βάρκα. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Χρειάζεται incense sticks για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 29x4x8cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει incense sticks. 

20,46 €

Incense Stick Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Incense stick burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στο χέρι του κρατάει ένα αποσπώμενο δρεπάνι. Η βάση του incense stick τοποθετείται στο κυματάκι που βρίσκεται μπροστά από την βάρκα. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Χρειάζεται incense sticks για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 29x4x8cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει incense sticks. 

20,46 €

Φιγούρα "The Reaper Ferryman of Death"

Διακοσμητική φιγούρα με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στα χέρια του κρατάει ένα κουπί. Στην πλώρη της βάρκας κάθεται ένα κοράκι, ενώ από κάτω του βρίσκεται ένα φαναράκι. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Διαστάσεις: 8x4x7cm

9,49 €

Backflow Incense Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Backflow incense burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στο χέρι του κρατάει ένα αποσπώμενο δρεπάνι. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει προς την βάρκα δημιουργώντας "ομίχλη". Υλικά κατασκευής: ρητίνη και μέταλλο Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 22x9x16cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει backflow incense κώνους.

34,97 €

Incense Stick Burner "The Reaper Ferryman of Death"

Incense stick burner με χάρο πάνω στην βάρκα του, ο οποίος στο χέρι του κρατάει ένα αποσπώμενο δρεπάνι. Η βάση του incense stick τοποθετείται στο στόμα του κρανίου που έχει στην αγκαλιά του ο χάρος. Υλικό κατασκευής: ρητίνη Χρειάζεται incense sticks για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 31x6x11cm Προσοχή ! Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει incense sticks. 

31,25 €

Backflow Incense Burner "Skull Crystal Cave" με LED

Backflow incense burner σε σχήμα σπηλιάς, με κρανίο στην οροφή της. Ο καπνός, από το incense που καίγεται, διαφεύγει από την κορυφή της σπηλιάς προς τα κάτω. Από τους κρυστάλλους στο εσωτερικό της σπηλιάς εκπέμπεται φως, σε εναλλασσόμενους χρωματισμούς, μέσω μίας λάμπας LED. Υλικό κατασκευής: ρητίνη, μέταλλο και πλαστικό Χρειάζεται backflow incense κώνους για τη λειτουργία του. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας backflow incense κώνος. Χρειάζεται δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑ για τη λειτουργία του. Διαστάσεις: 9,5x11x17cm Προσοχή ! Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία. 

44,64 €

    Κατηγορίες